..duGaaN dan CaBaran..

cabaran demi cabaran, dugaan demi dugaan mendatang saban waktu... mmbuatkan kita lali dgn segala permasalahan yang melanda... best ke bile ade masalah ni? best jugak arr kan? mcmne plak idup kita bile sume nyer berjalan lancar..tanpa sebarang masalah..
kalo sumenye ok..dunia kita ni takkan ade ape2 perubahan..buktinya..pastilah dari zaman batu smpai zaman skang pn same je..manusia stil bercawat je..takkan wujud la permodenan kat dunia ni.. sbb pe? sbb manusia tak penah guna otak untuk mendapatkan idup yang lebih smpurna...
tu la gunanya masalah dalam idup kita... masalah tu mmbuatkan kita berpikir cmne nak menyelesaikannya secara tak langsung dapat meningkatkan ketahanan diri dan mental kita bile ape2 masalah, dugaan dan cabaran mndatang..kita akan tenang n cooool je..haruslah

8 comments:

partym said...

erk..harus ke???jgn smp cm xksh sudah la kn

DaNN said...

mcm je tak pe kan patyme?

partym said...

tny ak ke??klo ak mmg la xpe.tp tkot ad yg kesah ngn cam ke x kesah an ko 2 =)

DaNN said...

he33..belit2 ayat ko ni..tergeliat gigi mnyebut..patime..yg ko komen byk blog tu aku dah delete..tu aku nk verify je

partym said...

yela delete la.sape la ak ni....semak je

DaNN said...

hak33..semak+hutan+belantara+stress+kaco+ganggu+disturb

partym said...

ape u mngarut ni....hak3333

DaNN said...

he33..ala..u tak paham ke?